Szolgáltatások

 

 Friesz Zsolt

 

 egyéni vállalkozó

 

 

 

Egyéni vállalkozóként különböző olyan tevékenységeket folytatok, melyek kapcsolatban vannak többrétű nyelvtudásommal, szervezőkészségemmel, a rendezvényszervezésben, idegenforgalomban, logisztikában és mezőgazdaságban szerzett szakmai és személyes tapasztalataimmal.

 

 

 

A vállalkozással kapcsolatos adatok

 

Teljes név: Friesz Zsolt egyéni vállalkozó

Székhely: 2900 Komárom, Ghyczy Kálmán utca 9. (I/2)

Telefonszám: +36 30 484 9702
E-mail cím: info@zsoltfriesz.com

Honlap: www.zsoltfriesz.com/szolgaltatasok

Facebook-oldal: www.facebook.com/frieszzsoltev

Nyilvántartási szám: 54727441

Adószám: 55977979-1-31

Közösségi adószám: HU 55977979

Statisztikai számjel: 55977979-8299-231-11


 

A vállalkozás aktuális tevékenységi körei

 

829902 - M.n.s. egyéb gazdasági tevékenységet segítő szolgáltatás (főtevékenység)

620103 - Weblap tervezése (webdizájn)

821901 - Egyéb irodai szolgáltatás m.n.s.

821101 - Összetett adminisztratív szolgáltatás

822001 - Telefoninformáció

855903 - Nyelvi magánoktatás

522901 - Szállítmányozás

639901 - Téma-, sajtófigyelés

799003 - Turistatájékoztatás
662201 - Biztosítási ügynöki, brókeri tevékenység

 

A továbbiakban egy kicsit részletesebben is bemutatnám egyes szolgáltásaimat...

 

 


Gazdasági tevékenységet segítő szolgáltatások | Teljeskörű kommunikációs segítséget tudok nyújtani idegen nyelvű (olasz és német nyelven) üzleti tárgyalások lebonyolításához: nemcsak a nyelvi segítségnyújtást, hanem a tárgyaláshoz kapcsolódó egyéb adminisztratív, prezentációs és akár műszaki szakanyag előkészítését is beleértve. Sok éves tapasztalat áll mögöttem, az elmúlt időszakban is többször vettem részt nemzetközi ártárgyalásokon (elsősorban Olaszországban és Ausztriában), ahol az egyes árbeli kérdések mellett feladatom volt az alku tárgyát képező termékek műszaki adatainak egyeztetése és megtárgyalása is.

 

  

 

Szállítmányozás | Immáron több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a szállítmányozás és a logisztika területén. Felsőfokú végezettségem is ilyen irányultságú: közlekedésmérnök, nemzetközi szállítmányozóként diplomáztam 2003-ban. Azóta három különböző országban (Magyarország, Olaszország, Ausztria) végeztem sikeres munkát fuvarszervezői, üzletkötői és logisztikus munkakörben több nemzetközi szállítmányozó cégnél is (Waberer's, Neufra, Lagermax). Kiterjedt fuvarozói alvállalkozói körrel és kapcsolati hálóval rendelkezek, melyet valószínűleg szakmai ars poétikámnak is köszönhetek: "Minden körülmények között kiszolgálni a megbízókat és ezzel egy időben megbecsülni mindazokat, akik eszközeiket adják ezen munkák elvégzéséhez." A másik hitvallásom, melyhez mindig hű maradtam, bármivel is foglalkoztam: "Vagy jól, vagy sehogy.". Szakmai tapasztalatom sokrétű, a közúti szállítmányozás majdnem minden fajtájával foglalkoztam már: expressz-fuvarozás, gyűjtőfuvarozás, részrakós és komplett kamionos rakományok szállítása, túlméretes és túlsúlyos rakományok fuvarozásának ügyintézése.

 

 

 

Tolmácsolás, fordítás | Legyen szó jármű-kereskedelemről, mezőgazdaságról, szállítmányozásról, közigazgatásról... Már bizonyítottam! A 2000-es évek legelején egy multinacionális cég alkalmazottjaként heti szinten tolmácsoltam ártárgyalásokon Ausztriában. Az elmúlt tíz évben pedig rendszeresen nyelvi segítséget nyújtottam a jármű-kereskedelem egyes résztvevőinek, valamint a mezőgazdasági gépkereskedelemben számos külföldi találkozón voltam fordító Olaszországban, Ausztriában, Németországban és Lengyelországban. Mind ezek mellett számtalan alkalommal kért fel a magyar rendőrség is kihallgatások tolmácsolására olasz és német nyelven. Nyelvtudásomat folyamatosan fejlesztem és mindig arra törekszem, hogy a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsam az ügyfelek számára.

 

 

 

Korrepetálás, nyelvi magánoktatás | Már egyetemista éveimben is rengeteg diáktársamnak segítettem korrepetációk szervezésével matematika, mechanika, műszaki rajz, áramlástan és elektronika tantárgyakból, valamint többeket felkészítettem a német középfokú nyelvvizsgára. A későbbiekben aztán inkább már csak matematikát és nyelveket (német és olasz) korrepetáltam a létező összes korosztályban: általános iskola alsó tagozatától egészen az egyetemi szintig, sőt nem egyszer felnőtt, dolgozó embereknek is segítettem egy-egy idegen nyelv megismeréséhez. Jelenleg német és olasz nyelvből vállalok nyelvi magánórákat.

 

 

 

Turistatájékoztatás, idegenvezetés | Imádok utazni, új országokat, kultúrákat és nyelveket megismerni. Szeretem a történelmet... És nagyon szeretem megosztani másokkal ezeket a megszerzett ismereteket is. Az elmúlt 10 évben többször volt lehetőségem turistacsoportok külföldi idegenvezetésére szervezett keretek között, valamint nem egyszer vezettem végig külföldi csoportokat is Magyarországon, hogy idegen nyelven mutassam be nekik országunk látványosságait és rövid betekintést nyújtsak gazdag történelmünkbe is. Az idegenvezetésen kívül szívesen vállalok útitervek összeállítását is magánszemélyek és csoportok részére belföldi és külföldi utazásokhoz.

 

 

 

Jármű-ügyintézés, okmányirodai ügyintézés | 2014 és 2019 között, amikor a mezőgazdasági szektorban dolgoztam, a logisztikai teendők elvégzése mellett napi szinten kellett intéznem a külföldről behozott új és használt járművek és mezőgazdasági gépek műszaki vizsgára történő felkészítését valamint forgalomba helyezését. Ennek köszönhetően széles körű ismeretekre tettem szert ebben a témakörben is. Szívesen vállalom járművek, mezőgazdasági gépek komplex behozatali ügyintézést is, beleértve a külföldi kereskedővel való idegen nyelvű kapcsolatfelvételtől, az adásvétel adminisztratív ügyintézésén át az import fuvar megszerzésén keresztül egészen a jármű vagy gép forgalomba helyezéséig.

 

 

 

Webdizájn, honlapkészítés | Mindig is fontosnak tartottam, hogy a megszerzett ismeretek és új információk széles körben elérhetővé és láthatóvá váljanak. Legyen szó akár egy vállalkozásról, civil szervezetről, kulturális eseményről vagy sportközösségről, napjainkban létfontosságú hogy az internet nyújtotta lehetőségeken keresztül a legszélesebb körben látható legyen, hiszen a társadalom nagy része - már csak kényelmi szempontokból is -  igényeire és problémáira a megoldásokat az interneten keresztül keresi. Az elmúlt években több sportegyesületnek és vállalkozásnak segítettem a honlapuk elkészítésében, bele értve a weboldalak dizájnjának megálmodásától egészen a tartalmi elemek logikájának rendszerezéséig és a tartalom feltöltéséig. Referenciaként megtekinthető például a www.dac1912.com honlap, melynek magam vagyok a tulajdonosa és szerkesztője is, de ugyancsak az én kezem munkájának eredménye a www.vir-tech.com honlap is. Mivel rendelkezek a megfelelő kapcsolatokkal a témakörben, ezért szívesen vállalom magánszemélyek és vállalkozások számára is honlapok megtervezését és elkészítésének intézését rövid határidőn belül, beleértve a tartalom-feltöltés fáradságos folyamatát is.

 

 

 

Irodai tevékenységek, dizájn-tervezés | Legyen szó névjegykártyákról, arculattervezésről, prezentációs anyagok összeállításáról vagy hirdetőtáblák elkészítéséről, mindig lesz egy jó ötletem és megoldásom a megrendelői igényekre. Mivel folyamatosan kapcsolatban vagyok grafikusokkal és nyomdákkal is, ezért gyakorlatilag az imént említett témakörök bármelyikében segítséget tudok nyújtani ahhoz, hogy a közvetítésemmel levegyem az Ön válláról a megfelelő megoldás megtalálásának terhét, és hogy elképzeléseiből nagyon rövid időn belül valóság lehessen. Minden egyes megkeresésre több megoldást és elképzelést fogok Önnek kínálni.

 

 


Szolgáltatások
Letölthető dokumentumok:
www.zsoltfriesz.com
© Copyright, 2022